dissabte, 5 de juliol del 2008

TOT INICI TÉ UN FINAL...

Ja som a casa, a Terrassa.
Fa tres dies que vem tornar a trepitjar els mateixos carrers de fa un any, però amb sensacions molt diferents. Ara, quan caminem, inconscientment, busquem coses noves a cada cantonada, intentem descobrir coses que ens impactin com ens ha passat aquest últim any, i ens sembla estrany no haver d'anotar les despeses en la llibreteta on està tot apuntat...però no hi ha res diferent, i això implica tenir la sensació d'haver marxat fa 4 dies.
Ara ens toca aterrissar a una realitat diferent. I per fer-ho necessitarem temps. Temps que ens ajudi a aclimatar-nos novament a la vida terrassenca, a entendre i viure l'entorn que ara ens envolta. Temps per, mica en mica, convertir el dia a dia de viatge en un dia a dia a casa, amb els nostres, i amb una dinàmica més que coneguda.
Però tot i així, sabem que aquest últim any ha estat una de les millors coses que hem fet a la vida. Ens ha aportat noves experiències que ens han ensenyat moltes coses, nova gent i nous països que sentim com a nostres, i una força personal i mental que ens ha fet créixer com a persones.
I és per això que estem covençuts que d'aquí poc ja estarem situats. Tornarem a treballar, a seguir un horari rutinari, i a repetir temes de conversa. I ho farem orgullosament. Perquè tot i que aquest últim any ens deixa les ganes eternes de tornar a marxar, sabem que mentre estem a casa, és millor buscar i disfrutar de les coses bones que tenim, que dedicar-nos a queixar-nos tot el dia.
Això si, qualsevol que vulgui parlar de viatges, de fer voltes al món, o simplement de fer una cervesa...no dubti a comunicar-se amb nosaltres.
Aqui s'acaba aquest blog. Esperem que us hagi agradat i, fins i tot, us pugui ser útil en algunes coses. Per nosaltres, ha sigut un plaer compartir les nostres experiències amb vosaltres.
A reveure.
Quim i Mariona