dimecres, 9 de gener del 2008

BRASIL...COLOR..MOLT COLOR!!!

Nens, nens...aixo de Brasil...aaiiiiii.
Vem arribar dissabte a Rio de Janeiro. Hem estat 3 dies amb jet-lag de nassos, diambulant per tota la ciutat. Avui ja estem millor, i per tant, aquesta nit anem de ballaruca....
Que dir de Rio...doncs Rio te gent....Rio te moviment...Rio te musica....Rio te unes vistes espectaculars....en resum...Rio te uns tios i unes ties que es belluguen com ningu ballant samba, i ensenyant tot el que tenen i el que no, tambe.
Ens hem hospedat a Ipanema, i el primer dia ja vem fer platja. Fut-volei, volei-platja, pales, futbol, sorra, sol, mar, morenos, morenes, banyadors, bikinis, tangues, i color...molt color...siiiiii, aixo ens agrada!!!!
Diumenge vem caminar tota la platja i el barri de Copacabana, tornant a gaudir de platja i de color...molt color!!! A mes, sent cap de setmana, doncs cada tarda tambors, musica, cant i samba...molta samba pel carrer...ole, ole, ole...Ronaldinho i ole!!!
Dilluns vem fer visita cultural. Caminada pel Centro, amb edificis destartalats, molta gent amunt i avall, el teatro municipal, la biblioteca i mil llibreries... El barri de Lapa amb el seu aquaducte i la seva plasa destinada a festa...i el barri de Santa Teresa, pujant amb el bondinho (trenecito) i caminant els empinats carres adoquinats d´un dels barris mes actuals de la ciutat, amb cert aire bohemi... un dia complet.
Ahir,doncs el barri de Leblon (un dels rics de la ciutat), i tornada per la platja...i color...mes color!!! I despres...que carai...a volar!!! a tope!!! Vem anar fins a Pedra Bonita,a 512 metres sobre el nivell del mar, i ens vem llencar amb ala-delta...animals!!! Brutal!!! Com ocells, sobrevolant Rio, amb el Crist al fons dedicant-li una oracio abans de llensar-nos...Experiencia guapa..adrenalina pura!!! (Merci Marta..valia la pena).
I despres, cap a veure la posta de sol al Pao de Asucar. Es puja amb un tele-huevo en dos trams, i des de dalt tens Rio als teus peus, amb el sol despedint-se al fons. Guapo!! Veus tot el parc de Tijuca (que ocupa un 23% de la ciutat), amb les faveles que l´atrevessen, i les llums que es van encenen a mesura que es fa fosc. Cerveseta...i cap avall!!!
Avui hem anat a Corcovado, a veure el Crist de 38 metres d´altura. Feia nuvol, pero quan es veia clar...guauuu!!! Es molt gran..tio. Llastima que els nuvols no ens han deixat tenir vistes panoramiques.
I despres...Maracana!!! ¨O melhor estadio du mundo¨ Hem tocat la gespa, hem entrat als vestuaris, la llotja presidencial, i vist, rotllo Hollywood, les petjades dels jugadors carioques. Llastima que ara no hi ha partits.
Tambe hem anat al Sambodromo, on d´aqui 20 dies es celebren els Carnavals. Ara ho estan preparant tot. Ara, el Carnaval es al carrer, a cada cantonada segons diuen.
I despres d´una mica mes de platja i de color, us escrivim abans d´anar de festuqui.
Comencem be l´any, no? Que duri...
A la vegada, us desitgem un bon any a tots...sobretot amb color...molt color!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Oh!!! ja m'hi trobava, com em va agradar a mi també Rio i Sao Paulo i Ipanema i ..... fantàstic.
a disfrutar molt! ae

Anònim ha dit...

Ja som dos. Jo també mi trobo. Quina maravella!!!. Ara, d'ala delta res de res. A veure si agafeu el vaixell de les 365 illes, bebeu caipirinhes fins que s'acabin, us llançeu i recolliu les estrelles de mar i us menjeu una feixoada, tot escoltant la sambeta dels músics. Es un dels records més fascinants de la meva vida.

Anònim ha dit...

Us escriu l,avi Pere. Acabo de rebre el vostre Christma enviat de Nova Zelanda que ma fet molta ilusio, i encara que aquestes festes heu estat fora,us hem recordat molt. Duran la primera quinsena de Desembre,la Paquita i jo varem fer un creuer de 19 dies,de Barcelona al Brasil visitan Salvador,Rio i San Paulo i tornan amb avio. Tot molt maco com podeu comprovar. Petons i fins una altre.

Anònim ha dit...

Aiii Brasil!!..només dir el nom ja notes color,calor,sol,humitat...i Rio!!..."O Ciudade Maravilhosa" com l'anomenen ells..amb la seva bahia i l'imponent Crist al cim del mont Corcovado que ja vem veure a "Marisol rumbo a Rio"(no sabia que feia 38 m d'alçada)...aquell mar entre blau i verd ,que no sempre t'hi pots banyar per les corrents i l'onatge....aquelles platges llaaarrrgues i amples d'on han sortit els Romarios ,Ronaldinyos...aquell deambular dela "Chica d'Ipanema" que cantava Astrud Gilberto.."O que cosa tan linda..."..el contrast dels gratacels amb el nucli històric colonial...aquells nens fumant crack...la pujada al Pao de Açúcar en dues etapes...i el Sambodrom ..que només anomenarlo ja sens al Carliños Brown..."ole..le,Ola..la que bonito eu Brasil i eu Carnaval...."

Ah!...jo no he estat a Brasil

Anònim ha dit...

Desde la ENVIDIA más profunda pero con mucho cariño también, esperamos aque os siga yendo tan bien. Sois nuestros héroes.
La verdad es que a vosotros no hace falta que nadie os desee felíz año, porque no os lo montáis nada mal. En realidad, los que necesitamos ánimos somos los de este hemisferio, especialmente los que vivimos en el secarral llamado Madriz...pues eso, aquí, curro, lluvia, frio, millones de luces de navidad y papás noeles ahorcados en los balcones...planazo, vaya.
Por lo menos tenemos los recuerdos de Birmania, vuestro blog y sobre todo mucha imaginación, muy importante y necesaria para ir preparando -al menos mentalmente- el nuevo viaje DE VERANO, claro. Besos MUY MUY FUERTES desde Madrid.
Elena y Nuño.