dissabte, 13 d’octubre del 2007

ILLES

Uff..dues setmanes per recuperar-nos de les galledes...je,je,je.
Despres de la festa, i fins ara, hem anat saltant d'illa en illa buscant el paradis...i si, l'hem trobat.
Primer vem anar a Ko Samui, 30 minuts en barco desde ko PhaNghan. Molt desenvolupada, amb molt comers, hotels, restaurants...i cert turisme sexual. Total, dos dies i fora!! Aixo si, vem disfrutar d'un dia de Sol tombats en una tombona i prenent, com no, alguna cervesa.
I d'aqui, cap a l'altra banda. Krabi... Esta a la costa oest, a l'Andaman Sea. Vem arribar i ens vem dirigir a Rai Leh, un lloc de trobada dels grans escaladors. S'aproxima molt al paradis buscat, de fet, quan hi erem, ens pensavem que allo era el maxim. Platges desertes de sorra blanca, contemplades per penyasegats de roca calcaria que els hi donaven la sombra necessaria. Excursio d'un dia amb barqueta, i visita de les innumbrables illes del voltant, a cada qual mes bonica. Una passada!!! Aixo, si, hi havia, encara, restes de la prescencia del Tsunami, i tampoc vem tenir massa bon temps. Aixi que...canvi.
Ko Phi Phi,,, ai Ko Phi Phi...llastima de la mala mar. Vem estar molt be. Vem coneixer gent nova, i vem fer un recorregut per les dues illes, fent snorkelling. Totes les illes sob brutals. A mes vem tenir bon temps. Ara be, la "Maya Beach" (per molts coneguda com la platja de la pel.licula 'La Playa' et deixa sense paraules. Es una platja rodejada 360 graus de roques d'alsada prominent, amb una petita escletxa per on entra l'aigua del mar, com si entres dins la boca d'un llop. I mai mes ben dit, ja que bufava un vent que feia mal, i que donava la sensacio que no ens volia deixar disfrutar d'aquell entorn. Pero no, ens hio vem quedar una estona i vem recrear-nos amb tanta bellesa.
I quan ja creiem que ho haviem vist tot, vem marxar cap a Malasia. Primer vem parar a la bonica poblacio de Georgetown, una ciutat colonial amb molts atractius, que ens van ocupar durant tres dies. Va ser el punt de sortida cap a Langkawi, una altra illa paradisiaca on vem estar com a reis. Bungalows tocant a la platja, bon menjar, vem veure el partit del Barsa, etc...molt guapo.
Pero encara ens quedava l'ultim desti 'playero': Pulau Perhentian
Aixo si que es el paradis!!! Ara us escribim desde aqui...pero s'acaba el temps de connexio...ja us ho explicarem detingudament.
Un peto.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Volem fotos i comentaris ja d'aquest paradis,sobretot ara que teniu bon temps i nosaltres anem cap a l'hivern!!!!Ens fa falta una dosis d'enveja!!!

Anònim ha dit...

Carai noi, quina enveja feu! Mentre vosaltres esteu per aquí voltant pels móns de Déu i visitant platges increibles, jo el dilluns a les 7 agafo un vol que em durà a Jabugo, Huelva a gaudir, durant 2 setmanes, d'un projecte a una fàbricota de pernils (5J) però al cul del món!
Una birra per mi i jo em fotré un pernilet per vosaltres! Weea!
Salva

Anònim ha dit...

Sí, volem fotos d'aquestes illes tan xules!!!

Anònim ha dit...

hola soy encarna...jejejeje supongo que te acordaras de mi ya que soy que ta hace los macarrones y patatas fritas...ehhhhhhhhh???que bien irian con una cerveza....bueno chicos que disfruteis de este maravilloso viajecito y cuidaros mucho....un beso encarna