dilluns, 28 de gener del 2008

CALDINHO DA CODORNA DO AMIGO ROGEIRO !!

Linda Olinda!!!
Carrers adoquinats que pugen i baixen donant acces a les cases pintades amb colors pastels, amb balcons on s´hi arrepengen figures de cartro de tamany gairebe real que miren passar el temps, graffities decoratius en mes d´alguna paret, esglesies destartalades, banderoles i papers de colors que atravessen els carres per sobre les faroles donant color al Carnaval que comensa el proxim cap de setmana, gent amable i catxonda a cada revolt, musica i percussio que fa tremolar la ciutat, i molta, molta excitacio a l´espera de l´aconteixement de l´any. Diuen que els millors Carnavals son a Rio, Salvador i a Olinda!!!
Ens fotem a una taverna a petar de gent, i omplim els nostres gots amb "cerveja gelada! i un platet d´embotits..mmmm...com ho trobavem a faltar!!! I despres, fem un caldo de codorniu (amb ou i carn inclosa) al bar "Caldinho da Codorna do amigo Rogeiro"...a que es guapo el nom?
I el divendres a la nit, festassa inaugural dels Carnavals..i encara falta una setmana..realment estan molt excitats
Em sembla que entenem una mica mes els jugadors de futbol brasileros que, fortuitament, es lesionen al mes de febrer i han d´anar a Brasil a que els vegi un metge..sera el metge Carnavalho Caipirinho Sambero???
A mes, des de Olinda, vem anar a la considerada millor platja de Brasil (o aixo diuen ells): Porto da Galinhas. Relament es molt xula. El poblet es bastant turistic (botiguetes i restaurants a tot arreu), pero la platja es molt xula. Per fer-vos una idea, en marea baixa hi ha unes roques a uns 30 metres de la sorra que bloquejen les onades, i es creen unes piscines naturals amb aigua transparent i forsa calenta....i a mes vem menjar un peixot fresc sota un para-sol mentre l´aigua ens mullava els peus (diuen que va be per la circulacio, no?)
A Recife, de la qual Olinda ve a ser com un barri d´aquesta, hi vem anar nomes per agafar el bus que ens portaria a Praia da Pipa. De fet, la ciutat es veia molt gran, i amb la calor que fotia vem preferir anar a la platja.
Ara ja som a una hora de Natal!!! I sabeu que? Com diu el nom..anem a passar-nos-ho PIPA!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA NOIS : DIUEN QUE UNA IMATGE VAL MES QUE MIL PARAULES. VOLEU FER EL FAVOR DE PENJAR LES FOTOS O RETRATUS (COM DIU L'ANONIM F.F.) D'UNA PUNYETERA VEGADA.
GRACIES
P.K.S.M.

Anònim ha dit...

HOLA NANUS:
OLEEE,OLEEE,OLEEE......AIXÒ SI QUE ES VIDA!!!!!..K KABRONS!!!!!
M.K.S.M

Anònim ha dit...

Jo encara no us havia dit res, però vaig seguint el vostre viatge amb molta enveja !!!!
Això si que és vida...
Un petó molt fort.

Raquel i Jordi ha dit...

Bones Quim&Mariona,

Desde L India ens alegrem molt que us vagi tant be el viatge, ja veig que esteu disfrutant d allo mes!!!! Gracies per tots els consells i espero trobarnos algun dia en algun raco del mon, encara que sigui terrassa!!!!!.

una forta abracada

R&J

Anònim ha dit...

Us feu de pregar. Au vinga, VOLEM RETRATUS JA!!!!. No es lo mateix veure els llocs per linterne. Quina sort viure, en directe, os carnhavais brasileiros!!! M'asembla que aquest any em tornare a disfressar de xarnego, amb patilles de Curro Jimenez, i aniré a la Rua de Terrassa amb la musica a tot taco. Es bastant xavaca i roi, pero a falta de pan buenas son tortas. El que no es consola es perque no vol. A veure si us veiem amb una garota i un garoto d'impressio. A disfrutar bandidos!!!

Anònim ha dit...

Vaig aprenent que es possible viure a l'estil carpe-diem.....
Jo tambè vull fotos....
Una abraçada
Tieta Montse

Anònim ha dit...

Bé vigileu amb tanta disbauixa!!!Disfruteu!!!
Una abraçada,
CB
Ah! Nosaltres tb reclamem imatges!!!!