divendres, 1 de febrer del 2008

PI...PA....PUM!!!

Oi!! Que macus!! Tothom vol veure retratus de la Mariona i el Quim per Brasil...es per aixo que demaneu retratus, no?...un ase!! Tots el que voleu son garotes i mossos morenassos, passejant-se per la platja gairebe nus...bandidus!!! que ja ens coneixem!!! Que us penseu, que anem per la platja amb la camara (amb el perill de que ens la robin), i anar fent fotos a la gent a discressio? No demanem tant!! Ja fem l´esfors d´explicar-ho. Ja se que una foto val mes que mil paraules..pero hi ha fotos i fotos!! En tot cas, com hem anat fent fins ara, quan acabem Brasil (mitjans de febrer), penjarem les fotos i podreu veure algun retratu!!!
Ara estem a Fortaleza, escala per anar dema a Jericoacoara a passar un Carnaval mes aviat tranquil. Ens fa por tanta excitacio!!! (i els preus son mes raonables, je,je). A Praia de Pipa va ser espectacular. Nomes arribar ja ens vem trobar amb el Joan (gracies Jordi) que fot 5 anys que hi viu i ens va posar en antecedents. Pipa es un petit poble, amb un sol carrer principal, que queda a uns 15 metres per sobre el nivell del mar, i ple de botiguetes i restaurants monissims!! Molt tranquil (excepte dissabtes, que es monta una grossa). I esta banyat per varies platjes. Es el paradis pels surferos, ja que hi ha onades grans i petites que no acaben mai. La platja del amor (ai...quin nom), la platja de Moreiros, la platja de Pipa, i l´espectacular Praia dos Golfinhos on no hi ha cap construccio al voltant (ni un sol xiringuito), i nomes s´hi accedeix en marea baixa. I que te d´especial?...doncs que et banyes amb la companyia de dofins!!! Flipant!! Vem estar mes de dues hores a l´aigua veient com, mes lluny o mes a prop, els dofins passaven al voltant nostre (els teniem a menys de 3 metres). Una passada!! Total van ser dos dies de platja i bona vida. Vem compartir-los amb 3 catalanes i 1 gallega, amb les que vem anar al poble del costat (Tabu do Sol) a veure la posta del sol sobre una llaguna on es celebrava missa sobre de barquetes flotants sobrecarregades de gent.
De Pipa vem anar a Natal um sol dia, per veure el tema inversions i el creixement que esta patint. I de fet, es veritat!! Hi ha molta construccio nova..alemans, noruegs, espanyols...tothom i posa alguna pela..i clar, aixo fa que ara sigui molt mes car que fa 3 anys. Ah!! El millor va ser anar pasejant pel passeig maritim (es tipus Calafell) i de sobte, d´una radio, amb el volum al maxim...."El boig de la ciutat"..si,si...Sopa de Cabra!! La pell de gallina!!! Era el ´Chiringuito´, un restaurant del passeig que el porten des de fa 5 mesos la Mila i el Dani d´Igualada. Molt bona gent, i ens van animar a pensar-nos el nostre futur!! Pero pas a pas..primer acabem aquest any..i despres ja ho veurem!!
De Natal vem anar a Canoa Quebrada. Tambe es un poble petito, pero amb un pla urbanistic que impedeix cosntruir prop del mar, amb la qual cosa la platja esta rodejada de dunes de sorra blanca, optimes per una excursio amb buggy. Aqui vaig anar a correr per primera vegada des de que vem marxar (la panxa comensa a notar l´exces de cervesa), pero ho vaig fer perque els colors turqueses de l´aigua al caure el sol, i rodejat de dunes de sorra sense ningu ni cap llum..doncs valia la pena. Que no serveixei de precedent!!!
Avui a Fortaleza, on tothom fot el camp a passar el Carnaval a un altre lloc...i com que nosaltres no volem ser menys, doncs dema tambe marxem cap a Jericoacoara, on ens espera la Elena a la seva Pousada Por do Sol.
Un peto a tots i totes!!!
I espereu una mica per les fotos..IMPACIENTS!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

hola quim, sóc el marc fuentes, vaig estudiar amb tu a l'avet. avui he llegit un reportatge sobre vosaltres al diari de terassa i he pensat en escriur-us per desitjar-vos una bona experiència i un bon carnaval!

marc

Anònim ha dit...

Hola Quim&Marion's!!!

Jo no he llegit el reportatge pero em faria gracia, si algu el troba en format digital que posi el link per aqui.

Nomes pasava per aqui!!! I pensa't a saludar. A OZ aixo del carnaval "ni ase ni bestia" no en foten ni cas. Aixi que no ens disfressarem. I vosaltres, de que us disfrasareu? de BAckpackers ;)

Una abracada
Albert

PS: Un amic que va estar per Brasil fa unes semanes, em comenta que la caipirinya aquesta..bastant fluxe...i que les noies van molt tapadetes a la platja en plan (BURKAQUINI), aixi que ja no tinc tant desitg de veure les fotos ;)

Anònim ha dit...

Hola sóc la Núria i us he deixat un mail a nom de "nurita" llegiu.lo que em fa il.lusió. No ens coneixem peró a partir d'ara teniu una seguidora incondicional dels vostres viatges!
Molt AXÈ!!