dijous, 19 de juny del 2008

PANAMÀ...i ENDAVANT!!!

Tornem a ser aquí...i amb les piles altra vegada carregades. Agraïm els vostres comentaris sobre el què ens va passar, ens han ajudat molt per escopir la ràbia que portàvem dins i transformar-la en energia positiva i ganes de continuar descobrint món.
És estrany, això. Ens queden 15 dies de viatge, després de 11 mesos i mig, i encara tenim ganes d'aventurar-nos en noves experiències, barrejar-nos amb els locals en busos exprimits, provar aliments nous sense saver la reacció posterior, i gaudir un de l'altre a cada pas que fem.
Ara, ens trobem a la ciutat de Panamà. Ens hem passat 5 dies aquí, no perquè sigui una ciutat especialment maca, sinó per gaudir dels seus entorns. Hem estat a la zona de la "causeway" fent diumenge i fent cerveses celebrant la victòria de Panamà sobre El Salvador; hem visitat el destartalat "Casco Viejo" amb vistes imponents de la bahia i creuant-nos amb el Sr.Torrijos (president de país) i el seu homòleg de Paraguay; hem anat a la illa de Taboga per fer un dia de platja, i finalment ens hem comprat el barret típic del país (heu vist la pel.lícula "El sastre de Panamà"?).
A part hi ha el Canal de Panamà. Pels frikies d'enginyeria, és una obra espectacular. No m'extendré en el tema, però ens hi vem passar més de 4 hores entre el museu, el video i veient els barcos passar (la Mariona es va cansar una mica, je,je).
Demà anem cap a muntanya, a l'àrea de Boquete. Diuen que s'hi està fresc. El problema serà si, igual que aquí, ens plou cada tarda...però bé, potser serà més interessant amb una mica d'aigua, no?
Repetim les gràcies pels comentaris (Mireia, "la desconeguda", si vols envia'ns un mail i ens veiem a la tornada).
Ens veiem aviat!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Eeeeeeeeeep! Ja veig que us heu recuperat una mica del cop de Costa Rica! Me n'alegro molt!
De reconstruir el diari crec que no et podrà ajudar ningú coneixent el teu 'estil' escrivint però si s'ha de tornar a comensar el viatge per repetir les fotos aquí si que m'hi apunto!
Anims!
Ja se que vosaltres és l'últim que espereu però aqui ja tenim ganes de veure els vostres caretus!
Lluis i Berta
PD: friki tu

Anònim ha dit...

Hola macos!!!
Som el Xavi i la Carme de www.lavueltaalmundo.net
Veiem que esteu recuperant-vos de la mala experiència, ens alegrem!! No deixeu que us amargui la vostra aventura.
En fi, que nosaltres estem canviant la ruta ultimament, i d'aquí a uns 4 o 5 dies, ens plantarem a Panamà!!
Volem anar a Panamà City i a Bocas del Toro. Així que si teniu recomanacions (sobretot allotjaments econòmics), us agrairiem molt que ens les passessiu, i... qui sap?? potser ens trobem de nou!!
Una forta abraçada!!
Xavi i Carme
www.lavueltaalmundo.net

Anònim ha dit...

Bé, per fi ha arribat el meu comentari. He tardat una mica a causa dels estudis entre altres distreccions. Suposo que ho heu disfrutat tot i algunes males passades però en fi, heu surfejat i això treu tots els mals!!

Manda saludos

Alex Thewill

P.D. Potser ens veiem al aeroport perquè marxo a Canadà el mateix dia que torneu.