divendres, 13 de juny del 2008

SURF, OMETEPE i ADÉU NICARAGUA!!

Em sembla que encara ens fa mal tot de la surfejada que vem fer. Deprés de 6 hores de combatre les onades, fent el Pacific més petit degut a la quantitat d'aigua tragada, i d'ensenyar les vergonyes cada vegada que el mar ens feia caure violentment, podem dir que vem aconsseguir el nostre objectiu: Vem posar-nos drets sobre la tabla i, fins i tot, vem fer "poses" de surferos...això si, l'endemà no ens podíem aixecar.
Diuen que per combatre el mal va bé l'alcohol...així que aquella nit vem sortir una mica. Ron "Fuente de Caña" i alguna cerveseta van fer el seu efecte, però per contrapartida, no vem veure l'actor Matthew McConaughey que estava al mateix bar i, sembla ser, segons diuen (je,je), també li devien fer mal els ossos!!!
L'endemà vem anar a la illa de Ometepe. Hem estat 4 dies. Els 2 primers a la platja Santo Domingo. Vem banyar-nos al "Ojo de Agua" (piscina natural molt xula), trepitjar la platja (per cert, tot i ser patja, l'aigua és del llac de Nicaragua, l'únic llac del món que té tiburons)...fins que ens vem cansar dels millons de bitxos minúsculs que omplien l'aire al capvespre. Així que vem anar cap a la Platja Venecia. Aquí, amb millor hotel, vem fer relax. Vem caminar un trosset per anar al Charco Verde, ens vem banyar al llac, i vem pujar un turonet per veure la posta de sol. Després d'aquesta sessió "d'apalanque", hem tornat a arrencar. Ja hem creuat una altra frontera, i sóm a Costa Rica, a Liberia. Amenacen pluges, però pel temps que ens queda, seguirem endavant!!
Fins aviat...
FOTOS DE NICARAGUA PENJADES EN BREU

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Eps!!!

Vaja surferos.. Impresionants els trajes de neopre - (s'escriu aixi?)!!

Mariona - pentinat - no comments!!

Albert

Anònim ha dit...

AH...!!!COSTA RICA!!!...PURA VIDA!!...Suposo que no et perderas volcan arenal...,tortuguero...,manuel antonio....,i d'altres que ja aniras informant...doncs encara espero algun que altre comentari més al blog,i alguna que altre foto abans de la tornada no??
Un petonas.Mare