dimarts, 1 de juliol del 2008

PUERTO VIEJO

Segurament aquest es l'ultim escrit del viatge, snif, snif.

Estem a Puerto Viejo, a la costa del Carib de Costa Rica, i com que son els ultims dies, doncs hem fet platgeta, relax, futbol, i excursio amb bicicleta.
Malgrat que ens va ploure quan vem arribar, hem trobat espais de bon temps que ens han ajudat a apreciar l'aire relaxat que es respira en aquesta poblacio. Tot i aixi, el primer dia vem fer 26 km en bici per anar fins a Manzanillo, un altre petit poble de la costa on vem visitar al Maxi, un 'fenomenu' que te un bar carregat de coses del Barsa (fins i tot una carta del president Jan)...aixo ens va ajudar a fugir de la 'furia roja' per uns moments i tornar a posar les coses al seu lloc. A la tornada, amb el mal de cul corresponent, vem parar a mullar-nos i jugar amb l'aigua caribenya.
L'endema ens vem retrobar, sorprenentment, amb l'Ester i el Jamie, amb qui haviem estat al carnaval de la Ceiba, a Hondures. I aixo implica xerrera i poca cosa a fer...excepte gaudir de la victoria de 'la de todos' envoltats d'alemanutxos de 2'30 d'alsada.

Avui, l'ultim dia, hem caminat vorejant el mar i fent memoria d'aquest ultim any. Un any que ens ha marcat a tots dos mes del que ens pensem. Han sigut 365 dies d'accio, d'emocio, d'alegries i penuries, d'histories noves per explicar, de nous amics. 365 dies on hem sigut propietaris de nosaltres mateixos, i on, segurament, ens hem equivocat moltes vegades. 365 dies inoblidables de la nostra vida. Aprofito per agrair des d'aqui a la Mariona per compartir aquest capitol de la seva vida amb mi, desitjant acabar el nostre llibre de la vida junts. Gracies Marions!!

I tambe a tots vosaltres. Als que ens heu seguit durant tot el viatge, a trossos, o nomes al final. Sabem que en alguns moments podiem fer 'rabia', pero els vostres comentaris ens han ajudat molt en moments durs, en seguir mirant endavant i, el mes important, en sentir-nos estimats. Novament, MOLTES GRACIES!!!

Ens veiem d'aqui poc.
*P.D. Gracies pels comentaris del primer capitol del llibre. Em sembla que m'hi haure de posar!!

US DEIXEM AMB EL RESUM



5 comentaris:

Anònim ha dit...

enhorabona per l'èxit del vostre viatge!!
ara sí, de veritat, fins aviat
molts petons i una altra vegada gràcies per compartir les vostres experiències
anna

Anònim ha dit...

Nens,
un resum perfecte per una aventura increible. Heu somiat, heu fet realitat els vostres somnis i tambe ens heu fet somiar.
Moltes gracies "ArshaQUIM" i Mariona
Toni (Plymouth)

Anònim ha dit...

Un any!!!...Ja ha passat un any, segurament el millor de les vostres vides...el vostre somni fet realitat...i no hi ha molta gent que ho pogui dir...Felicitats!!! I Benvinguts a casa altre cop!!! Ens veiem!
Petunets,
Perucho&Sellarès

Anònim ha dit...

Temps del viatge 365Days 8hrs 54min...42, 43, 44 sec

Ho veig i se'm posa la pell de gallina!!!! A vosaltres no? Per una banda, tinc la sensació que vau marxar fa 4 dies però, per l'altre, tinc taaantes ganes de veure-us i axuxar-vos...només de pensar-ho se'm belluga un cuc per la panxa que no em deixa estar tranquil.la.....i ara que hi penso, serà d'això que fa uns dies que em fa mal l'estomac?

L'any ja ha passat però vosaltres encara no esteu aquí. D'aquí unes 17 hores aprox. ens tornarem a retrobar a l'aeroport del Prat...a la terminal B? tornarem a reviure sensacions extranyes i tants sentiments difícils d'exterioritzar al mateix temps!!! bufff, només de pensar-ho, el cuquet es torna a moure.

Ja no cal que m'allargui més, doncs demà estaré amb vosaltres. Oleee!!! Germanet meu...què dir-te? només d'escriure aquestes paraules ja m'emociono!!! Del llibre en parlarem, però ja t'avanço que pel què necessitis, com sempre, allà estaré. I cunyadeta meva...demà et faré aquell silenciós axuxón que no necessita omplir-se de paraules.

Fins demà!
Marta from Castelldefels

Anònim ha dit...

Amics,

Ostres i ara que? Jo que ja tenia la meva rutina d'obrir la vostra web un, dos, tres, .... vegades per semana. Una manera de desconectar i deixarme endur pels vostres relats.

Nomes volia donar-vos les gracies per fer-nos particeps de les vostres vivencies i proporcionar-me moments per somiar, experimentar i de reflexio personal.

Espero veureus aviat (tot i que la distancia es considerable, aixi que al igual sera de manera virtual ;-))).

Pel que fa al llibre, doncs ja et comentare per emial la meva opinio, pero per descomptat que si tens ilusio - ENDEVANT.

Bona tornada!!!
BE IN TOUCH!!

Albert