dimarts, 10 de juliol del 2007

CAMBOTJA

GUAPO, CUAPO!!!!! Aixo de rebre tants comentaris és molt ben parit!! Quan s'esta tant lluny de casa, lluny dels teus, la veritat és que s'agraeix molt una paraula, per tonta que sigui, que indica que ells també pensen en tu. MOLTES GRACIES A TOTS!!! ( i no deixeu d'escriure ara)
Per altra banda, aixo també implica una resposta per part nostra, mantenint el blog actualitzat per donar-vos notícies de la nostra aventura.
Us escrivim desde Sihanoukville, una petita població costera banyada per les aigues del golf de Tailandia, situada al sud-oest de Cambotja. Es un lloc de peregrinació de molts joves bagpackers que busquen un lloc refrescant i animat per fugir de la capital. Nosaltres, com era d'esperar, només arribar ja hem anat a la platja i ens hem posat vermells com un... Pero tranquils, com cada estiu, ho superarem.
De la nostra estada a Cambotja (a Bangkok i vem estar 1 dia), a part de la seva capital, Phnom penh, on ens va agradar molt la seva manera de combinar el bullici propi d'una capital amb zones de passeigs relaxants vora del riu, hem de recalcar la que, potser injustament, no ha sigut considerada una meravella del món: Els temples d'Angkor.
Amb la nostra passejadeta de més de 6 hores amb bici per tot el recinte, vem poder contemplar multitud de temples que et vas trobant en l'inmens espai forestal on s'amaguen cada un d'ells. Torna a ser una d'aquelles coses que val la pena visitar, i on, a part de veure fins on arriba la capacitat humana per crear verdaderes bestialitats arquitectoniques, també detectes que la naturalesa té la seva última paraula ja que s'esta "menjant" algun dels temples. Esperem que les ajudes economiques que puguin rebre (que no son moltes) permeti mantenir-ho.
Anem a sopar uns nooggles, o uns 'saltamontes', o unes granotes 'en su salsa'.
Fins aviat, marxem que el nostre company de viatge, el Sr.Monzó, aquell que bufa tant fort i que no para d'escopir aigua per tot arreu, ja truca a la porta.
Un petó a tots i totes.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres quins records!! Els temples d'Angkor és una de les coses més boniques i impresionants que he vist mai!! A seguir disfrutant!! Per aqui, nomes dir-vos que l'ocupa ja pesa 1,800 i està molt bé. Petons!! Glo.

Anònim ha dit...

Acabem de rebre el mail, i també veiem que el blog ja esta actualitzat. Que continueu gaudint molt del viatge. Un petonas. Jordi i Nuri (papitos).

Anònim ha dit...

Aixi m'agrada.. que no us faci mandra escriure i penseu en nosaltres.Estic disfrutan moltisim ambtot aixo que expliques ,ja m'hi trobo..!!! (je,je)El més important es que esteu bé i ..QUE DUUURIII!!!
Un petonas molt fort Nuri(mamita)

Anònim ha dit...

Hola Mariona!Sóc l'eva, acabo de llegir el vostre blog, i m'ha agradat moltíssim.Espero que continueu escrivint les vostres aventures, potser fareu un llibre i tot! Molts records guapa!

Anònim ha dit...

HOLA PARELLA!!
Q BE QUE ENS ANEU INFORMANT, MOLT GUAI EL BLOG AIXI PUC ANAR SEGUINT MES O MENYS PER ON ESTEU!!!
MOLTS RECORDS DES DE TERRASSA I DISFRUTEU MOLT, APROFITEU TOTS ELS MOMENTS, ELS BONS I ELS DOLENTS QUE DE TOT S'APREN.
SAPIGUEU QUE PER FI HE ACABAT LES OPOS, ARA NOMÉS QUEDA ESPERAR... US SEGUIRE INFORMANT.
NO DEIXEU DE EXPLICAR COSES OK?, QUE AIXI ÉS COM SI NOSALTRES TAMBÉ ESTIGUESSIM DISFRUTANT DEL VOSTRE VIATGE
UN PETO ENORME
GEMMA RIDE

Anònim ha dit...

Hola parella!
Cada cop que us llegeixo em plantejo que faig encara a aquí....no sabeu l´enveja que feu!!!!!!
Passeu-ho molt bé i disfruteu molt!!!!
Molts petons!
Annita

Anònim ha dit...

Hola Quim : Soc l'avia.Acabo de llegir el teu blog i entenc que hagis de marxar correns del monzó peró em sembla que aqui on estas en tindras per temps....Disfruta del viatge i ves informant que aixi sembla que estiguis al costat nostre.Petons per tu i la Mariona

Anònim ha dit...

Hola nebodets!!!!
Si com a company de viatge aneu amb un "Sr. Monzó" aneu bé. Us ho dic per experiència! El meu, però, per sort, no bufa tant fort....
Seguiu informant (és molt interessant) i passant-vos ho molt bé.
Un petó
Montse

Anònim ha dit...

Molta sort en la vostra aventura de part de la familia Prat Duran.Es el primer cop que utilitzo aquest sistema i no se si ho faig be.
Aneu a dormir d'hora i al surtir tanqueu amb clau.Adeu

Anònim ha dit...

Novetats desde Catalunya: l'infanta Sofia ha estat batejada i tenim l'Enric (Henry) entre nosaltres!!!!...com veieu no us perdeu gaire cosa...jejeje!!! Aixi que aneu informant de Cambotja que prenem nota...esperem que lo del monzó no sigui res i pogueu gaudir de tot el país!!!
Petonets,
Sellarès & Perucho.