dimarts, 3 de juliol del 2007

JA HEM INICIAT EL CAMI

Ahir dia 2 de juliol de 2007 vem sortir de Barcelona a les 15,30, be, a les 16,30 tenint en compte el retras habitual, direccio Londres per agafar un altre avio i dirigir-nos a Bangkok.
Us escribim desde la capital de Tailandia, en un ciber-cafe on el cobrador podria ser perfectament parent del Sr.Miyagui.
La primera sensacio es que en trobem en una ciutat internacionalitzada on cadascu pot trobar el que busca, a molt bon preu, i amb un somriure de propina. Potser per aixo la nostra aparensa no desentona amb l'entorn, ple de gent amb un color vermellos que els ilumina la cara, be sigui per l'exposicio al sol o pel volum d'alcohol ingerit. En qualsevol cas, per comensar un viatge com aquest, esta be sentir-te com el mes d'agost en algunes de les nostres platges, amb la diferencia que les 'gogos' que promocionen les dicoteques et miren amb uns ulls mes aplatanats.
En fi, nomes escriviem per saludar-vos, per dir-vos que ja hem trobat hotel en un bon lloc, pero aprofitem per explicar una mica com es viu el carrer KhaoSand de Bankok.
Per ultim, agrair a tots aquells que ens heu fet costat des del primer moment que vem emprendre aquest cami (i parlem de fa temps), a la familia per prendre cura de nosaltres i donar-nos consells que potser no sabiem, als viatjer impenitents a qui hem consultat i atabalat amb milers de preguntes, i a nosaltres mateixos (un a l'altre) per fer-nos suport en els moments en que tot semblava complicar-se.
I es que com deia un home molt sabi: 'Tot es mes facil'

14 comentaris:

Anònim ha dit...

moltes felicitats i ànims ja heu arribat a la primera escala de l'aventura. a disfrutar de Bangkok i de la resta de llarg viatje; ja ens anireu informant.
Una abraçada,
Jordi i Mariona (from Manresa City)

Anònim ha dit...

Ostres quina il·lusió, enhorabona pel viatge que tot just ara comenceu!!!
Espero que tingueu tota la sort i sobretot que disfruteu dels paisos i la gent que us trobareu pel camí.
Fins aviat. Glo & ???

Anònim ha dit...

Ei hola!! Salutacions des de Terrassa. Us desitjo lo millor en aquesta aventura que ara inicieu i que disfruteu al màxim de cada moment, cada paisatge, cada individu que us trobeu en aquest camí....i que després ens ho expliqueu TOT!!!
Petonets!!!!!!!
Olga

Anònim ha dit...

Bones Quimote i Marions!!!!
M'agrada que la gent respongui i sobretot que vosaltres ja hagiu donat "senyals de vida" des del primer destí;...venint de vosaltres sorpèn, eh!. Ahir ho parlàvem amb la mare i ella ja deia..."els he donat 48 hores!!" però per dins jo sé que pensava que ja tardaveu. Gràcies!!!
Només dir-vos que entre les sensacions d'ahir a l'aeroport i pensant en el "viatge" que heu iniciat, m'emociono i em recórrer un cuquet per tot el cos que, no sé....sensació incapaç d'explicar!!!. Només dir-vos que m'ha fet molta il.lusió llegir les vostres primeres paraules desde Bangkok (m'agraden...)i que sento una ENVEJA SANÍSSSIMA!!!! Que disfruteu moooolt i que...AL FINAL HO HEU ACONSEGUIT!!!!

Marta

Anònim ha dit...

Ni cremeta de blat de moro, ni mil fulls d'albergínia amb brandada, ni llom amb crosta, ara bé,...com han dit..ens feu moltíssima enveja..i no!!...NO ÉS SANA!!..Us desitgem tota la sort del món en aquest nou viatge que heu iniciat!

Sellarès&Perucho

Anònim ha dit...

Hola parella!!!

Quina il.lusio!!! A l'Albert i a mi ens sap molt greu que no vam poder acomiadar-nos de vosaltres abans que marxessiu. Quan ho vam voler fer ja us havieu enlairat.
Des de "Down Under" us anirem seguint al peu de la lletra i us esperem amb ansia!!!

Petons,
Mireia i Albert

Jordi Carrera ha dit...

Hey!!!
Com mola!!Soc el Jordi Jr..si akell cosi que desde el mes de mars que no veieu!!Us escric desde Noosa, he vingut una semana a fer surf.. Us desitjo molt bona sort, i que estigueu atents, perque un viatge aixi, canvia el transcurs de la vida.. sempre a millor es clar!! M'encanta que l'hagueu comensat!!!I aixo del Blog.. molt bona idea!!
Sou uns Cracks!!
Un petonas i un axuxon...respectivament!!

Jordi
Pd:Records al Sr.Miagui!

Anònim ha dit...

Apa nanos, quin valor!!! O ara o mai. Enhorabona i endevant. Jo no ho foto ni locu!. No mes penso amb les cagarrines que vaig agafar a Marroc i pasarles dalt d'un avi� m'entren tots els mals. Soc un vell. A DISFRUTAR GRANUJES!! Tiet Fontxo

Anònim ha dit...

Nihao!! Som els tiets xinos.
Ens agradat molt rebre les vostres primeres noticies, ara nomès cal seguir informar-nos per tal de no perdre el vostre rastre.
UN PETONAS I ENDAVANT......

Joan Miquel, Montse i Joan

Anònim ha dit...

soc l.avi pere i us envio una forta abracada

Anònim ha dit...

hola, Quim i Mariona esperem que el viatge us vagi molt be i que el disfruteu el maxim posible.

no sabem que escriure per aixo us Hem escrit quatre burrades. molta sort i fins d'aqui 365 dies.

JUDIT I JOAN

Anònim ha dit...

Estimats "Il Padrino" and "padrina"
Primer d tot enhorabona per tirar-ho tot endavant. Sou uns campeolones!!! Per suposat que seguirem les vostres aventures guiats per la ratlla vermella del mapa que per cert desapareix (ja explicareu que hi ha a la part de darrera del mapa, je je).
Com deia el Sr. Miyagi vaig a seguir posant cera i pulint cera...
Molts petons desde Plymouth.
Toni i Gemma

Xali ha dit...

Que més us puc dir jo que no us hagin dit ja?? Doncs només que molta sort i que ho passeu molt bé, que obriu ben bé els ulls perquè no us perdeu res de res i després ens ho pogueu explicar amb detalls!!
Com ja us vaig dir, directes al ping-pong aquell i massatge amb final trist, que són 4 dies i després no val queixar-se ja ja !!!
Mil petons, xali.

Anònim ha dit...

Hola Marion!! Hola Quimote!!

Que emocionant això del blog! L'aventura només acaba de començar i ja estic esperant amb candaletes q dieu algo mes!! La veritat, a mi també em va sorpendre q donessiu noticies tan ràpid!! A vore si continueu aixi... jejejej(sense ànims d'estressar eh!!)
Va, molta sort i fins aviat!!
Un petonas
Xell