divendres, 10 d’agost del 2007

CANVIS EN EL BLOG !!

Despres de passar 4 dies a la poblacio de Luang Prabang, haver fet un paron per relaxar-nos, i disfrutar de l'entorn natural... hem pogut Actualitzar el Blog!!!
Com veureu hi ha alguna modificacio (temps de viatge, numero de visites...), pero sobretot, podeu veure una seleccio de les fotografies que hem anat fent.
Esperem que us agradi!!
Bones vacances!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

yeeeah los exploradores!!! ja estic al corrent de les vostres "cagarrines" pro no patiu que aqui amb 30 segons ia teniu el diagnostik fet (com sempre el fan me mare, l'avia i la tieta nuri). Bueno vec que va tot sobre rodes...

PD1; menys visites de coves i mes surfing...
PD2; Cuideuvos, una abraçada!

Marc dels macarrons de L'àvia.

Anònim ha dit...

Felicitats!!! M'agraden molt els canvis que heu introduït al blog. Interessant el nombre de visites, el temps del vostre viatge, però sobretot l'apartat de les fotos; i és que encara que ens ho expliqueu tot molt bé, això de comptar amb fotos....(ja ho diu la dita: a vegades una imatge val més que....)
Molts petons
Montse Prat

Anònim ha dit...

MOLT BE!!
NOMÉS FALTAVEN LES FOTOS PER TENIR MÉS ENVEJA.
SEGUIU DISFRUTANT I EXPLICANT COSETES QUE ES XULU ANAR-VOS SEGUINT.
PETONS
GEMMA I GUTI

Gloria Albinyana ha dit...

Hola parella!!!

Segurament el proper pop que tasteu serà un que us serviran a "cal claret", ja de tornada. Buenu.. stomachache apart i parafrejant a una 'andorrana' ja veig que esteu mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolt be!!!
M'afegueixo als que us felicitem pels canvis al blog i aprofito per dir-vos que la foto: quim+platja+birramarcaSaigon és la guanyadora del primer concurs de fotos del blog i premi especial atorgat pel jurat birrero!!

Anònim ha dit...

Eiiii!!!...Aquestes fotos.....SENSACIONALS!!!.Ja es pot posar les piles "el" que fa l'escrit ...perque "la" que fa les fotos un 10....Dono el meu vot tambe a la de quim + birra marca saigon..UNICA!!!!Seguim a la espera .Un peto ben fort Mare Nuri(la de Matadepera)

Anònim ha dit...

Hola aventurers!! Avui és 15 d'agost: Mariona que tinguis un dia fantàstic i molt feliç!
Un petó i una abraçada.
Joan Miquel, Montse i Joan

Anònim ha dit...

Hola!!
Ens acabem de connectar un momentet però no hem tingut temps de llegir les vostres ultimes peripècies! Aixo si, continuen prometent !! I aixi m'agrada,fotos i mes fotos per l'escritorio de l'ordenador!! (era jo, x si us ho preguntaveu!!)Per aqui uns ja estem de vacances, a Terrassa pero entre Asturies i Turquia!! uueueueue!! Espero q tot vagi tan be com fins ara!!
Marion, moltes felicitats!! I un petonas pels dos!
Sergio i Xell

Anònim ha dit...

mariona moltes felicitats. suposo hauràs rebut el meu regal en el teu correu electrònic. ara començo a practicar en el blog. m'agrada molt i ja us aniré seguint més i més. molta sort i petons
anna escudé (la tieta)je je

Anònim ha dit...

Bon dia! Aquest missatge no es podria escriure res millor! Llegint aquest post em recorda al meu company d'habitació bona edat! Ell sempre es manté parlant sobre això. Jo transmeti la present escriptura a ell. Bastant segur que tindrà una bona lectura. Moltes gràcies per compartir!