dimecres, 22 d’agost del 2007

NORD DE TAILANDIA

Hola a tothom!!

Que tal? Suposo que, en general, retornant de les vacances... Poder alguns ja fa temps i d'altres encara els hi queden dies, pero ja es aixo...

Nosaltres ara estem comensant a despedir-nos del nord de Tailandia, on ens vam quedar al venir de Laos.

Primer vem estar per Chiang Rai. La ciutat no es molt gran i el que mes ens va agradar va ser el mercat nocturn, on vem sopar els 2 dies. A l'aire lliure, s'estava super be, amb concertillos....
I tambe vem visitar els voltants, vem llogar un cotxe i a fer quilometres. Alguna waterfall, el Tea Village, el poble de la tribu Karen, mes conegudes com les Long Neck, les vistes muntanyoses de la zona son increibles! Tambe ens vem arribar fins el Golden Triangle (just va anar pq el cotxe anava fatal, pero va resultar que nomes necessitava descansar).

Llavors hem anat a un poble anomenat Pai. No hi haguessim parat, segurament, pero ens ho van recomenar la parella d'americans que vem coneixer al tour per la Bahia de Halong. La veritat valia la pena! Es un poble tranquil, bona temperatura. El pal: la carretera per arribar-hi, quina marejada!!

D'aqui anem a Mae Hong Son. I quina es la millor manera d'arribar-hi des de Pai? Doncs fent rafting!! Si, si!! El Quim i la Mariona amb una barca amb el Thu i el Chicken (els nostres guies). Tots 4 dalt la barca riu avall... Evidentment, vem bolcar!!! Pero va ser molt divertit i ens va estalviar moltes curves!!

I a Mae Hong Son vem fer el que mes ens agrada: llogar una moto i visitar les coses pel nostre compte, menys quan plou... Pero nomes va ser mitja horeta! La fish cave, la mascarilla que es va fer la Mariona a les Hot Spring... I la wat que hi ha dalt la muntanya, on estan fent missa pels monks... Molt espiritual!

I d'aqui ja no tenim mes remei que tornar a fer carretera de curves. Es que l'avio son 20 euros i com que aquest es el pressupost diari que tenim, o be no mengem i dormim sota un pont o be... la opcio escollida, anar amb bus, 8 hores de curves, pero a 3 euros! I arribem a Chiang Mai, on som ara. Concretament ara, estem al descans del curs de massatges que esta fent el Quim!! La Mariona fa de voluntaria pq pugui practicar (Ji, ji!! quin xollu!!).

Doncs i de moment, fins aqui podem llegir... Esperem impacients les vostres aventures. Una abrasada a tothom!!

5 comentaris:

santi ha dit...

Holas nanus!!! no us podeu imaginar l'enveja que ens feu a mi i la winny.

Tot just hem arribat de thailandia on hem passat 17 dies. Hem estat a bangkok, chiang mai, sukhothai, illes phi phi, krabi i ko samui.

Ens arrepentim molt de no haver fet cambodja.

Us recomanem que aneu a les pi pi!! peixos de 1000000 colors, paisatges espectaculars.

el que ens ha deprimit ha estat veure moooltissima gent que porta mesos viatjant, fent la volta al mon etc, i ja se'ns ha posat al cap copiar-vos!!

saludos a Chiang Mai, ens va agradar molt el night bazaar i allà ara hi ha la meva germana Belen i la meva cosina Irene.
Santi Ventallo

Anònim ha dit...

hola,
jo ja passo d'envejes perquè això és massa!!!!! és veritat quines fotos! els escrits són super guais! i el tema d'estalviar i anar 8 hores en un autobús a aquest país té molta traca. jo també voto per la foto del quim i la cervesa. de moment la millor.
ah! aquest any ja no podrem cridar : Beletti fenomeno!!!! se n'ha anat amb el mouriho. apali fins aviat.
anna escude, la tieta

Anònim ha dit...

O sigui que rafting, massatges, cerveseta fresqueta, sopars romàntics en un mercat nocturn... Sort de lo de les 8 hores de curves en bus que sino ja seria massa per no agafar un avio i trobar-nos en la propera parada!!! Potser el meu vot, de moment, també va per la Saigon a la platja, però estic segura que vindran mes fotos, no??
Fins aviat.
Glo.

Anònim ha dit...

Per cert!! La foto del buda tip em recorda a mi mateixa actualment... No se perque...
Glo.

Anònim ha dit...

Hola nanusss!!! aixó sembla "tintin y la vuelta al mundo"...(no se si existeix aquest títul però podria ser.ho..."en busca de la piedra filosofal")..aquestes aventures son més guays que les que passem aqui.... amb "l'apagon" de barcelona...els trens de rodalies...i....l'aeroport...com no!! ...l'aeroport!!!( ah..i ultimament s'ha afegit el tiburó de Tarragona..)nosaltres n'estem farts...però vosaltres... NO US CANSEU!!!Seguiu escrivint ...i si voleu saber de les nostres miseries ...ja ens direu
Per cert ..molt bona la col.laboració del Santi...un 10 per le teva aportació!!
Esperan la propera ...mare de Matadepera.Un peto molt fort

PD-Rosa et veig al de vacances!! molt guay!!! però molt curt no??