diumenge, 23 de setembre del 2007

SUD DE TAILANDIA

Hola a tothom!!

Myanmar ens va agradar, ja ho vem dir, pero tambe es veritat que els ultims dies pensavem sovint amb les platges paradisiaques que ens esperaven....

Doncs aqui estem, a les platges paradisiaques.... Ens ha plogut cada dia!!! I pel que diuen es possible que la temporada de pluges s'hagi avansat, o sigui... que no esperem millores. "Casum" amb el canvi climatic!!!

De totes maneres hem pogut aprofitar, i mooolt be, el temps. Ens hem tret el Padi!!! El titol de submarinisme. De moment el mes senzill, ens permet fer immersions a 18 metres. Pero ens ha agradat molt!! Una experiencia que recomenem ja que descobreixes un nou mon.

A mes, el que te aixo de treure's aquest titol aqui Tailandia. A la primera immersio ja vem veure un tauro!!! Si, si, nedava sota nostre!!!! Al.lucinant!!
Despres va venir el sopar de graduacio amb la corrresponent festa...ni us imagineu la ressaca de l'endema!!!
I per festes, el dia 26 de setembre, a Koh PhaNghan, es celebra la mundialment coneguda 'full moon' party, en la que es reuneixen 10000 persones sota la lluna plena per 'beure cafe i prendre pastetes', je,je. Probablement hi anirem a sumar dos mes. Ja us ho explicarem.



P.D: Que us sembla? Fotem pinta de 'lobos de mar'?

4 comentaris:

santi ha dit...

heu estat per ko tao?? encara que estigui a l'altre cantó, no us deixeu perdre les illes phi phi.

Nosaltres ho varem trobar especacular ! ko tao ens va agradar, ko samui no tant, pero phi phi....increible!!

seguiu així! mencanta el bloc!

una abraçada!!

saNti

Anònim ha dit...

Ah les full-moon parties!!!! ...tinc entes que son famoses a totes les illes de tahilandia ..però les mes espectaculars són les de Kho Phanahg...són com els sunsets de Formentera peró sense tan glamour i que s'ajunten amb els sunrises..el més bo son els chiringuitos de "cafe i pastes" i la música ....vaja com una "rave " d'aqui..
En espera del teu comentari et dire que acabo de veure el piromusical de la Merce.."UNIC"....,,aquest any ha estat de música pop rock i han sortit tots ....Fito i Fitipaldis,Beth,Bangles,Outcass,Bowie,Police,Blur,LouReed,Tina Turner,Inxs,Jesse McCartney etc,etc...inclus Marylin Manson,...potser hi havien 50 o 600000 persones..,amb bengales...fen una alfombra de llum...mentre de lluny l'esclat dels petards intentaven eclipsar la llum de la lluna.....avui també era lluna plena aqui!!! ...per acabar 100 trons!!!..si si 100!! ..una animalada !!
Com veus qui no es conforme es perque no vol!....la veritat...aixó també ha valgut la pena!!
Un peto molt fort ..(cuidado amb el "cafe",a vegades senta malament)

Anònim ha dit...

Hola guapos!!!!!!haveure si us canvia el temps, que jo ja se que es que plogui cada dia....
Dema volem cap a Terrassa, que el divendres es casa el Miki, ja us enviarem alguna foto per email.
Un petonas molt fort als dos!!!!
Gemma.

Anònim ha dit...

Ei nenns. Ahir si, ja tornem a ser els que erem, ja guanyarem la LLiga, la Copa i lo que haga farta.
Sense Ronnie ni E'too, amb un Messi estelar, un Deco recuperat, un Iniesta inconmensurable, uns centrals (Marquez-Milito)i uns laterals que feina tindrá el Puyol i el d'Itaca a recuperar el seu lloc. Un Xavi com sempre, inmutable, ben arropat per el Toure Yaya (quina bestia). Jambo jambo buana, jambo, jambo buana, oi oi oi oi.
Us u explico així perque es com m'agradaba veure el futbol amb vosaltres, perque sol amb la mare, bueno ja u sabeu, en sap mes que el Zapatones.
Com esteu bandidos de bé? Al menys aixi u sembla. Quan feu el curset de paracaigudisme ?
Aquí ja u veieu, avui contents i diumenge que be ja u veurem.
El vostre Pare i Sogre.
Kim gran