dijous, 3 de gener del 2008

NOVA ZELANDA...UN PAIS DE POSTAL!!

Hola gent!!! Ja tornem a ser aqui. Ben entrat el 2008, i a punt d'agafar el vol que ens porti a Brasil...ai, ai, ai, estem nerviosos com si comensessim ara el viatge..aixo es bo, no?
Els ultims dies a Nova Zelanda ens van portar a Waitomo, on vem visitar unes coves que son una obra d'enginyeria impressionant. Les mes interessants, pero, son les de les cuques de llum. Entres caminant i en surts en barca, pel riu soterrani que hi ha dins les coves, i enmig de la foscor absoluta apreixen uns petits punts de llum que es reprodueixen a mesura vas avansant, fins a gairebe il.luminar tot l'espai fins al punt de veure'ns la cara. Val molt la pena veure-ho, ja que et deixa bocabadat.
D'aqui ens vem dirigir cap a la costa est, al nord d'Auckland. Vem aturar-nos a Pahia, una poblacio platgera que ens va regalar un parell de dies de sol brutals, que els vem aprofitar anant en barco fins a tocar l'ocea Pacific, i veure l'anomenat Hole in the Rocks (un penyasegat amb un forat al mig que hi passes amb el barco). Res especial.
L'endema pujavem cap al nord, fins a Kaitaia, a la costa oest (de costa est a oest hi ha 20 minuts en cotxe). Vem contractar el tour per la 90 Mile Beach pel dia 1 de gener del 2008, tot i que nosaltres el voliem fer el dia 31, pero estava ple. Aixi que el 31 vem anar a fer un vol per la ciutat-poble, platja, i una partideta de golf (no esta mal per acabar l'any).
Ja vem programar el temps per fer els apats tard, i aixi arribar a les 12 de la nit i celebrar l'entrada d'any. Al camping no hi havia gaire moviment, nomes algun grup de kiwis amb la seva festa particular molt tranquila. Nosaltres vem fer un bon sopar (aquesta vegada si), i vem fer temps fins les 12 atacats pels mosquits. Ens vem reclutar a la zona de televisio, on vem esperar llegint revistes del cor tronat. I aixi que, mentre la Britney Spears es baralla entre tenir els seus fills o tenir una copa a la ma, o els Beckham i els Cruise potencien el glamour de Hollywood, o l'Angelina reclama el seu espai mentre no para d'ocupar-lo adoptant fills que els hi son reclamats...de cop i volta, ja eren les 12 i 5 minuts...ei!!! Bon Any carinyo!!!! Que? Anem a dormir? I cap a dormir s'ha dit.
El dia 1 vem anar a la 90 Mile Beach recorrent-la amb el bus per tota la seva platja, fins arribar al Cape Reinga, el punt mes al nord del pais, on es troben el Mar de Tasmania i l'Ocea Pacific. Es un tour que esta be, i mes si fa bon dia. A l'arribar a les 5 de la tarda, vem tirar avall fins a Ralewe.
L'endema, cami cap a Auckland, vem parar a Waitoua Forest per veure els arbres gegants que habiten els seus boscos. Son arbres de tronc inmens (potser no es veu be a la foto). I aixi vem arribar a les portes d'Auckland, per fer la ultima nit a la nostra "caseta", empaquetar trastos i refer la motxila ja oblidada.
Ahir vem caminar Auckland despres de tornar la campervan. Es una ciutat bastant maca, amb la Sky Tower com a simbol, que ofereix unes vistes panoramiques de la ciutat i els seus voltants. Auckland te barris prou bonics i acollidors, tot i que ara es epoca de vacances, i la ciutat estava bastant buida.
I avui, actualitzant el blog i preparats per anar cap a l'aeroport i volar cap a Brasil, on arribem a hores intempestives. Estem emocionats, jo diria excitats!!! No nomes per que anem a America Latina i recuperem una mica del nostre 'modus vivendi', sino per que deixem un pais que ens ha agradat molt...un pais de postal!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha gent a que li costa apreciar el que té i no disfruta massa del que fa...peró esta clar que aquest no es el vostre cas...només cal mirar les fotos per adonar.se...que guaiiisss!!!
I parlant de fotos ...jo havia votat per la de la cervesa a la platja ...però es que aquesta amb l'helicopter....té traca!!!..i la de la posta de sol "fins l'any que ve"..Uff..Sensacional!!!...i la de "bolet" ??..Guapissima! ..i la de ....bé, la que vulguis perqué totes son una passada...seguiu aixi ...amb aquestes ganes i aquesta il.lusio i no us canseu de transmetrela a nosaltres
Un peto ben fort...(mare)

Anònim ha dit...

Kiora parelleta!!!!...A nosaltres tb ens va entusiasmar N.Z., ens ha portat molts bons records llegir el blog i veure les fotos...aiiiii...kina enveja nois!!!...I ara cap a Brazil!!!!...Ja tenim ganes d llegir les vostres impressions!!!!
Molts petuneeets!
Sellarès & Perucho.

Anònim ha dit...

Primer de tot bon any. Bocavedat amb els retratus. Si pot ser, en el próxim comentari, digue-ho me amb quina máquina de retratar les feu. Ja sé, que lo bó sont els fotógrafs!!!!. L'entrada d'any com sempre, un bon tiberi (que no va faltar de rés), musiqueta i bailongo fins a les petites. SSMM els Reis de l'Orient van arrivar. A la cavalcada de Terrassa, l'auto que arrosegava la carrossa dels patges del rei Rós, va fer perla i es va gripar el motor. La de Girona es va cremar. Com podeu veure en todas partes cuecen habas. Per cert aquest any no m'han portat ni corbata, ni mitjons, ni mocadors, ni llibres, ni CDs, ni res de res de lo de sempre. M'han regalat un régim per aprimar!!!! Es que vaig treure nota alta a tots els apartats dels análisis de sang. Vaig tenir le sort d'anar a Rio i a Iguazú. Espero els vostres comentaris.

Anònim ha dit...

Buenas germanet i cunyadeta!!
Què dir-vos que no us ha dit ningú??? per mi, com ja us he dit privadament, veure-us el dia 24 per l'skype va ser com si una petita part de vosaltres s'hagués quedat amb nosaltres aquests dies de festes nadalanques!!!! però com tb ja sabeu us hem trobat molt a faltar!! però us veig molt bé i, al marge de l'enveja (ja no sana) que em feu, m'alegro molt de veure-us taaan bé!!!
En fin, que volia escriure al blog pq feia molt que no ho feia i dir-vos que us espera Brasil que...bé, ja ens explicareu pq tinc ganes de reviure-ho!!!!
Un axuxón dels grossos!!!
Martona

Anònim ha dit...


Свойствология это технология развития мышления при помощи мысленного отделения объектов от их свойств.

Примеры использования свойствологии:

1) государь -> государство(государь это объект, государство это свойство).

2) император -> империя(император это объект, империя это свойство).

3) директор -> директория(директор это объект, директория это свойство).

4) мудрец -> мудрость(мудрец это объект, мудрость это свойство).

5) гений -> гениальность(гений это объект, гениальность это свойство).

6) силач -> сила(силач это объект, сила это свойство).

7) учёный -> учёность(учёный это объект, учёность это свойство).

8) тиран -> тирания(тиран это объект, тирания это свойство).

9) демократ -> демократия(демократ это объект, демократия это свойство).

10) партократ -> партократия(партократ это объект, партократия это свойство).

11) инженер -> инженерия(инженер это объект, инженерия это свойство).

12) раб -> рабство(раб это объект, рабство это свойство).

13) крестьянин -> крестьянство(крестьянин это объект, крестьянство это свойство).

14) красавица -> красота(красавица это объект, красота это свойство).

15) конструктор -> конструирование(конструктор это объект, конструирование это свойство).

16) бандит -> бандитизм(бандит это объект, бандитизм это свойство).

17) проститутка -> проституция(проститутка это объект, проституция это свойство).

18) литератор -> литература(литератор это объект, литература это свойство).

19) художник -> художество(художник это объект, художество это свойство).

20) бюрократ -> бюрократия(бюрократ это объект, бюрократия это свойство).

21) общественность -> общество(общественность это объект, общество это свойство).

22) гражданин -> гражданство(гражданин это объект, гражданство это свойство).

23) государство -> государственность(государство это объект, государственность это свойство(предвидя вопрос моих оппонентов заранее отвечаю,- свойство одного объекта в тоже самое время может быть объектом другого свойства)).

24) военный -> война(военный это объект, война это свойство).

25) преступник -> преступность(преступник это объект, преступность это свойство).

26) рабовладелец -> рабовладение(рабовладелец это объект, рабовладение это свойство).

27) дом -> домашняя(обстановка)(дом это объект, домашняя(обстановка) это свойство).

28) компьютер -> компьютерный(компьютер это объект, компьютерный это свойство).

29) космос -> космический(космос это объект, космический это свойство).

30) пространство -> пространственный(пространство это объект, пространственный это свойство).

31) время -> временный(время это объект, временный это свойство).

32) человек -> человечество(человек это объект, человечество это свойство).

33) звезда -> звёздный(звезда это объект, звёздный это свойство).

34) механизм -> механичность(механизм это объект, механичность это свойство).

35) организм -> организменность(организм это объект, организменность это свойство).

36) наблюдатель -> наблюдение(наблюдатель это объект, наблюдение это свойство).

37) и.т.д. в таком роде.

П.С. у объекта может быть больше одного свойства.

П.П.С. как видите свойствология очищает мышление от шаблонов и позволяет по новому взглянуть на привычные явления.
[url=http://eyesvision.ru/laser-correction][color=#E4F4FE]лазерная коррекция зрения[/color][/url]