dimarts, 4 de març del 2008

ALLA ON ANEM...LA LIEM !!!

Però què passa, no?

Després de sortir de Vietnam, uns ciclons ho van inundar tot; l´endemà de deixar Myanmar, comença la revolta del monjos budistes; sortim de Brasil, i resulta que s´enfonsa un vaixell que fa el recorregut per l´Amazones...el mateix que haviem fet nosaltres dies abans.
Arribem a Venezuela i comencen a caure avions (un total de 9 en 6 dies)...i tot just marxem, el senyor Chavez fot tancs i tanca fronteres amb Colombia...amb cert aire de postura bel.lica i irreconciliable...sort que ja hem marxat.
Déu ni do...no?
Ara som a Xile, a Santiago, que té cert aire barceloní. Segur, net, ric, amb bon vi i bon menjar, però clar, una mica car. Tot i aixi, ens agrada tornar a una ciutat que ens recorda a casa...una mica enyorats potser?
I finalment hem tirat la casa per la finestra, i finalment demà marxem cap a Illa de Pasqua fins dissabte..estem molt il.lusionats.
Ja us ho explicarem.
Ara estic trist...segons diu el Puyal per la radio-internet, el Messi s´ha lesionat!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Nanus,les fotos de veneçuela són impressionants!Quins paisatges tu!
Bon viatge a la Illa de Pasqua
salva

Anònim ha dit...

Quina llàstima que un pais tan ric en recursos naturals tingui a qui té com a governant!!!!Sort que ja heu marxat!En tot cas si mai torneu jo m'hi apunto, sempre m'ha quedat pendent fer un acomiadament com cal d'aquesta Venezuela tan maca!Una abraçada molt gran i continueu disfrutant com fins ara!!
Petonets,
Anna B.R.

Anònim ha dit...

ei quim i mariona, us hem estat seguint durant tot el viatge a traves blog, que es com un llibre!!! quina passada d'experiència i quina enveja!
una abraçada moooolt gran. pol i mone

Raquel i Jordi ha dit...

Carai parella,
per alla on aneu, aneu deixant rastre!!!! espero que despres que deixeu l'illa de pascua no s'enfonsi, que nosaltres ens agradaria anar-hi algun dia!!!! bon viatge i a seguir disfrutant parella!!!

Raquel i Jordi desde Vietnam