dissabte, 15 de març del 2008

ARGENTINA

Despres de l´Illa de Pasqua encara ens vem quedar un parell de dies a Xile, concretament a Valparaiso. Es un... be, ens pensavem que era un poblet de la costa, pero va resultar ser una gran ciutat de la costa. Pero te el seu encant pq té mar pero rodejat de muntanyes, "cerros" com en diuen, i totes les edificacions son a les pendents... El millor és que està ple d´ascensors pq sinó poder no seria tan xulo...

Des d´aqui vem marxar cap a Argentina. No teniem previst visitar aquest pais, pero per pujar cap al nord ens ha semblat molt mes atractiu que no pas Xile.
Fem el trajecte Valparaiso Mendoza de 7 hores de dia (normalment els fem de nit). La rao, pq passes pel costat de l´Aconcagua. Realment es tot un paissatge que estem contents d´haver-lo vist.
La ciutat de Mendoza ens va agradar. Centre peatonal xulo, molta gent... Se'ns han despertat una mica les ansies consumistes que no hem pogut satisfer pq a la maleta no hi cap res. La zona és molt famosa pels seus vins... Buf quant de temps, que bo que és!!
Es genial el mega-parc San Martin, molt ben cuidat, molta gent fent esport, el llac amb les canoes de regates...

I ara som a Cordoba. La segona ciutat mes gran d´Argentina. Tenen edificis colonials i molta historia, sobretot jesuistica, pero de la ciutat poder esperavem una mica mes...

Avui a la nit anem cap a Salta, la última parada abans de tornar a Xile, ja us explicarem...

Anem seguint el nostre objectiu de fotre´ns cada dia un "pedazo" de carn, a poder ser Bife de Chorizo, són increiblement bons!!!

Mes o menys aixo és el que hem fet aquests dies. Avui el Quim em fa actualitzar el blog a mi... fa rabia dir-ho però, ho fa millor ell!! No ha volgut ni ajudar-me!!! Espero que mes o menys m´hagueu entès!!

Apa, espero que tots tingueu molts plans per aquesta setmana santa i els disfruteu molt!!! Petons!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

no et precupis mariona que si que se't enten! cada dia flipem mes amb vosaltres, sou uns "mega craks del mon". a per cert les fotos del brasil son molt maques... molts records i petonets de part nostra

Anònim ha dit...

Hola bojos...
Sóc la Marta... no se si us enrecordeu d'un centre anomenat Terrassasports. Bueno probablement fareu apostes sobre qui sóc...
Ja veig que l'aventura es impresionant i que us ho esteu passant de PM.
Bueno, torneu sans i ja ens veurem... Salut i SORT!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Parellaaa!! que sóc la NÚRIA!Us he deixat un e-mail a nom de "nurita", recordeu? sento no contestar-vos abans peró aqui el temps rula en un altre ritme!je je, es força extens i no m'hi cabria en aquestes 4 ratlles, així que llegiu-lo, que com sempre em farà molta ilu. Ep! aixó de la cerveseta està fet!! PTNS!!