diumenge, 9 de març del 2008

ILLA DE PASCUA !!!

Ja som a Valparaiso. En un tres i no res, ja hem anat i tornat de Illa de Pasqua...tot un paradis!!
Només aterrissar a Hanga Roa, ja vem trobar hostal i per la tarda vem començar a caminar per anar al volcà Rano Kau i al poblat Orongo. El paissatge és impressionant, i empapar-te de la història i cultura d´aquelles tribus en aquells temps val molt la pena.
El Pacífic impacta contra la illa amb onades gegants que esquitxen les roques, i li donen un aire temerós que et fan sentir amb constant atenció al teu entorn, i entendre, una mica més si cal, l'esperit que es deuria viure anys enrera.
El segon dia, ja amb cotxe, recorrem tota la illa: el volcà Rano Raraku, els innumerables moais que hi ha pel camí, les coves que fan de finestra davant l´oceà, la platja d'Anakena, etc...
La presència dels moais és impactant. Són inmensos !!! I et controlen des de tota la illa. I per si això fós poc, al capvespre, quan el sol s´amaga darrera l'última línia de mar, l'espectacle de colors al cel i al mar fot la pell de gallina.
El tercer dia anem al port, al museu, a banyar-nos en zona protegida...i descansem una mica, enmig d'un dels paissatges més imperssionants que hem vist fins ara. Anar a illa de Pascua, sense dubte, ha sigut un encert.
Ara me´n vaig a fotre'm cerveses. Estic emprenyat. Torno a sentir al Puyal...i el cullons de Barça no ha pogut guanyar al Villareal a casa....que els donguin!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

si noi, jo entre les eleccions i el barça que no levanto cabeza tu!
Una abraçada als dos des de Sant quiriku
salva

Anònim ha dit...

ES UNA BROMA NOOOOO!!!!???

Que estàs emprenyat pel Barça??? no em facis riure Quimote!!!!

Bueno pendons, necesssssssito Skype ja!!!! fa massa dies que no dieu res per mail, i tinc ganes de veure-us!!!!!

Kisses desde Castefa

Marta&Dídac

Anònim ha dit...

Parella!!!

Com va? Despres de xile anaveu a Peru, no? tants llocs que us tinc perduts. que guapo lo del moais aquestos, semblant la morenta pero en gran ;).

Res que estic en de mala llet, perque la vaig caga en una entrevista de feina i..puta quina merda. Ja us escriure amb mes temps i bon humor. almenyus llegint-vos i mirant les fotos, em fa veure les coses des una altre perspectiva i em relaxa i calma. l'extresssssssss.

Una abracada,
Albert - cassi "unemployee"

PS: Sort que no heu d'anar a Brasil, sino... sembla que no deixen entrar als espanyolitos ara. Els diplomatics juguen als nens petits!!! increible. Ja veig que sou com el Cruyfff teniu un Jardinet al culet!!!! aneu-lo regant que no es merceixi ;)

Anònim ha dit...

Guapos!!!!! que ens veiem d'aqui una setmaneta!!!!!!quines ganes de compartir un bocinet d'aquest super viatge amb vosaltres!!!
Molts petonets.
Gemma.
Ah!!el camino inca em sembla que a part de la motxilla pagare un extra pq tambe em portin a mi...