divendres, 4 d’abril del 2008

GRÀCIES !!!

MOLTES GRÀCIES a tothom per les felicitacions. Com que ja en son mes de 30, no fariem cap més comentari.
Seguirem amb el recorregut. La visita a l'illa del Sol va ser un preparatiu del què ens espera demà. L'illa és molt bonica (sobretot perquè ens va fer un dia sensacional), i vem fer unes 4 hores de caminata per creuar-la de nord a sud. Si..vem acabar cansats!! i més tenint en compte que seguiem a 4000 metres d'alçada. Però demà comencem el camí Inca, que ens portarà al Machu Pichu en 4 dies de caminada...tela!!!
Avui ja som a Cuzco, punt d'entrada a Perú després d'un llarg dia d'autobús. I què dir de Cuzco...ens encanta. Ciutat colonial, neta, lleugerament tranquila...tam com comentavem...les altres ciutats que hem visitat tenen de 2 a 4 carrers bonics...però Cuzco no té desperdici ...cada cantonada t'ofereix una nova façana, una plaça oculta, una església imponent. Si...ens agrada molt..i ara ja sóm 4 que opinem!!!
L'aniversari de la Marions el vem celebrar sopant en un restaurant on feien menjar català!!! Que estrany sona, no? Doncs per nosaltres va ser un regal: pa amb tomàquet, taula de formatges i embotits, pernil serrano, truita de patates...i algun mojito que altre per anar fent brindis!!!
Ho deixem aqui de moment, esperant que el següent escrit estigui ple de la mateixa il.lusió que demà ens porta cap al Machu Pichu...una meravella del món.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

apa que bé!!

Anònim ha dit...

FOTOS GENIALS!! EL SALAR UNA MARAVELLA NATURAL!!LA GEMT ÚNICA!!VOSALTRES GUAPÍIISSSSIIIMMSSS!!!COM DISFRUTO!! Mare

Anònim ha dit...

Som la Carla l'Alex l'Anna i el Joaquin(gran) ens feu molta enveja "sana", sabem que heu marxat 2 pero esperem que torneu 3 un peto ben fort i disfruteu

Anònim ha dit...

ep
us segueixo de ben a prop!
Fins aviat companys!
Salva

Anònim ha dit...

Quim i Mariona el cometari de l' Anna el Joaquin l' Alex i la Carla era per el Toni i la Gemma, espero que esteu molt be els 4 un peto ben gran i seguiu disfrutan.
Carla(nevoda del Toni i la Gemma)
PD:si puc m' encantara fer el que esteu fent quan sigui gran, es com un somni

Martona ha dit...

Hola sóc la Marta (dona Miqui Herreros), com ell es força despistat he decidit escriureus jo. Primer de tot, felicitar a la Mariona pel seu cumple i despres dir-vos que es una passada el que esteu fent. Ara mateix m'agradaria ser amb vosaltres ja que Perú es el somni de la meva vida però be suposo que tot arriba. Molts petons desde Terrassa i records a tots 4. Marta i Miqui.

Anònim ha dit...

Hola als 4! No cal que pregunti com us va... sou l' enveja pels grans(com jo i el Lluís) i el somni per els joves(com els meus fills). Seguiu disfrutan d' aquesta formidable aventura,petons
Pili B